برخورد قانونی با تخریبکنندگان اراضی ملی در ایجرود انجام میشود/ توزیع 6800 نهال صنوبر در شهرستان ایجرود
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ایجرود با اشاره با برخورد با تخریب کنندگان اراضی ملی گفت: برخورد قانونی با تخریبکنندگان اراضی ملی در زنجان انجام میشود.
علی دادشی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا; با بیان اینکه از افرادی که سبب تخریب اراضی ملی شوند خسارت دریافت میشود، اظهار کرد: در همین راستا حدود یک میلیارد و 200 میلیون ریال خسارت از کسانی که به اراضی ملی خسارت وارد کردند اخذ شده است.
وی با اشاره به اینکه کلاسهایی برای روستاییان در راستای حفاظت از اراضی ملی برگزار میشود، تصریح کرد: اخطاریههای هشداری در خصوص تخریب، اطفاء حریق و ورود و خروج دام به مراتع صادر و به روستاها جهت نصب در اماکن عمومی ارسال شده است.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ایجرود خاطر نشان کرد: از آنجایی که همه ساله بخش قابل توجهی از مراتع موجود در استان در معرض آتشسوزی قرار گرفته که علاوه بر وارد آمدن خسارتهای بالا سبب نابودی مراتع شدهاند در همین راستا به گفته مسئولان در حدود 30 هکتار از اراضی ملی شهرستان ایجرود مورد آتشسوزی قرار گرفته که مهار آنها توسط بخش یگان حفاظت از اراضی ملی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه در راستای حفظ و حراست از اراضی ملی دستور بخشنامههای دادستانی شهرستان اخذ و به روستاهای هدف ارسال شده است، خاطرنشان کرد: اقدام مذکور را میتوان یکی از شاخصهای امسال بخش یگان حفاظت ار اراضی از ملی به شمار آورد.
داداشی به گشتزنی و سرکشی مستمر یگانهای حفاظتی از اراضی ملی در راستای جلوگیری از تخریب اراضی اشاره کرد و گفت: در طول 6 ماهه نخست امسال حدود چهار هزار و 320 نفر ساعت در شهرستان ایجرود اقدامات حفاظتی و سرکشی انجام شده است.
وی ابراز کرد: یکی از فعالیتهای بسیار مهم در حوزه منابع طبیعی فعالیتهای جنگلکاری است به گونهای که در چارت تشکیلاتی با عنوان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و در قالب یک اداره مستقل در سطح استانها فعالیت میکنند که وظیفه کاشت، توسعه، حفظ و حراست از درخت و درختکاری را بر عهده دارند.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ایجرود افزود: جنگلها یکی از ثروتهای مهم، اساسی و ملی هر کشور به شمار میآید که نقش چند جانبهای را در زندگی و حیات بشر ایفاء میکند.
داداشی تصریح کرد: استان زنجان در مجموع از مساحت قابل توجهی از جنگل برخوردار نیست به طوری که از 7 شهرستان موجود فقط زنجان، ابهر، ماهنشان و طارم دارای مساحت جنگلی بوده و در مجموع 97 هزار 553 هکتار مساحت مربوط به جنگلها در استان گزارش میشود به همین منظور اجرای طرحهایی در راستای افزایش مساحت جنگلهای موجود در استان امری ضروری به نظر میرسد.
وی ابراز کرد: در برخی از مناطقی همانند ایجرود که فاقد مساحت جنگلی اجرای طرحهای مذکور بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ایجرود در همین راستا به توزیع نهال صنوبر به تعداد 6 هزار و 800 اصله اشاره کرد و گفت: در این بین توزیع نهالهای تزئینی( ون ، داغداغان ، سرو خمرهای و نقرهای، ارغوان، افرا) به تعداد چهار هزار و 200 اصله انجام شده است.
//ع
انتهای خبر/